tijdelijk slechts 37€
Vraag: Wanneer begint het 3-daagse avontuur?
Antwoord: Het avontuur begint op 19 februari en eindigt op 22 februari, en biedt een uitgebreide en avontuurlijke ervaring in het maken van Orakelkaarten.
 
Vraag: Wat is inbegrepen in het 3-daagse avontuur?
Antwoord: Naast het leren maken van meer dan 25 Orakelkaarten, zul je twee hands-on co-working sessies hebben waarin Katinka je zal helpen bij het overwinnen van creatieve blokkades en problemen oplossen.
 
Vraag: Wie zou baat hebben bij dit avontuur?
Antwoord: Het is perfect voor iedereen die geïnteresseerd is in het creëren van hun eigen Orakelkaartendeck en open staat voor door AI ondersteunde creatieve processen.
 
Vraag: Hoeveel kost deelname aan dit avontuur?
Antwoord: Je kan deelnemen voor 37€ excl btw en je blijft toegang houden tot alle replays
 
Vraag: Heb ik toegang tot de training na 22 februari?
Antwoord: De training wordt deze veilig behouden binnen het betaalde trainingsportaal van KatinkaMichiels.be.  Vraag: Wat maakt dit avontuur bijzonder?
Antwoord: Het valt op door zijn unieke combinatie van AI-technologie, intuïtieve coaching, hands-on sessies en een korte, meeslepende leerervaring gericht op implementatie.
 
Vraag: Welke AI-tools zullen worden gebruikt tijdens de workshop of voorbereiding?
Antwoord: We zullen MidJourney gebruiken.
 
Vraag: Moet ik een MidJourney account hebben?
Antwoord: Hoewel je verschillende platforms kunt gebruiken om AI-afbeeldingen te genereren, heb ik gemerkt dat MidJourney het meest consistent en eenvoudig is om samenhangende en spiritueel betekenisvolle Orakelkaarten te maken. Daarom focus ik op MidJourney en zal ik tijdens dit avontuur mijn kaders, prompts, enzovoort delen.
 
Vraag: Zijn er speciale aanbiedingen voor vroege deelnemers?
Antwoord: Vroege deelnemers ontvangen extra voordelen, zoals training voor het opzetten van een MidJourney-account.
 
Vraag: Welke begeleiding biedt Katinka?
Antwoord: Katinka deelt haar expertise in intuïtieve coaching en ontwerp en biedt persoonlijke ondersteuning tijdens de dagelijkse training van deze 3 dagen Challenge, zowel tijdens de training als in de besloten FB groep tot en met 23 februari.