Ga mee op deze innerlijke reis en creëer een waanzinnig "THE STORY OF YOUR LIFE".  


Het is tijd voor jou om het leven te leiden dat je zo diep geconnecteerd bent met je "innerlijke weten" zodat je pad en elke keuze die je maakt, laserscherp en helder voor je is.

Het is tijd om jouw leven te claimen.   

Jij bent de Koningin van Alles.
🦋 Een leven waarin twijfel verwijderd wordt.
🌸 Een leven waarin je straalt van een zielsverbonden zelfvertrouwen
🔥 Een leven waarin jij het BESTE pad voor jou kent en kiest op elk moment.
 

Wanneer jij een leven leidt in lijn met je ziel - dan wordt elke keuze, elke actie, elk woord een extensie van je ziel. Je leeft je meest authentieke waarheid - je hoogste potentieel.

Dit is jouw meest echte natuur. 

Ben jij klaar voor zo een leven?

DE ⎜ MEEST ⎜ DROEVIGE ⎜ CONVERSATIE 

die ik onlangs had met een superlieve dame, ging zo:

Zij zei: "Sommige mensen denken dat ik een succes ben omdat ik een goed werk en goed inkomen heb, maar nu ben ik 40 en mijn binnenste weent omdat ik 'vergat om plezier te hebben en volop mezelf te zijn' en altijd koos voor de veilige weg. Terwijl ik zoveel had kunnen doen, zoveel had kunnen betekenen."

Ik zei: "Tijd om weer te worden wie je altijd al was".

en dat zeg ik ook tegen jou!


Het ENIGE programma dat je 100% garantie biedt!
Doe je huiswerk en behaal resultaten! Zoniet, dan betaal ik je het VOLLEDIGE bedrag terug en mag je het kaartendek houden!

Ben je klaar voor een leven waarin je...

 • Een groter gevoel van doel en vervulling ervaart doordat je leeft in afstemming met het pad van je ziel?
 • Meer duidelijkheid en zelfvertrouwen hebt om keuzes en beslissingen te maken, wat leidt tot meer succes en voldoening op alle gebieden van het leven?
 • Diepere verbindingen en betekenisvollere relaties hebt, doordat je mensen en ervaringen aantrekt die in lijn zijn met je hoogste potentieel?
 • Meer energie en vitaliteit ervaart, doordat je effectief je energie beheert en gezonde grenzen creëert?
 • Een groter gevoel van harmonie en flow ervaart, doordat je het leven laat ontvouwen op een manier die in lijn is met het doel van je ziel?
 • Meer overvloed en succes ervaart op alle gebieden van het leven, doordat je effectief je verlangens manifesteert en leeft in afstemming met je hoogste potentieel?
Dit krijg je:
INNERLIJKE MAGISCHE REIS

Een innerlijke ontdekkingstocht doorheen de 7 paden van de wondere wereld van de zeemeerminnen, Laguna Lumina
 • MODULE 1: Het pad van JOUW WARE ESSENTIE, waar jij jouw hartsverlangen ontdekt en weer kan worden wie je altijd al was.
 • MODULE 2: Het pad van ZELFZORG EN ZELFLIEFDE, waar jij ontdekt waar tijd verborgen zit, hoe je ELEGANT GRENZEN kan aangeven en jezelf een eerste plek geven zonder schuldgevoel.
 • MODULE 3: Het pad van PASSIE EN CREATIVITEIT, waar jij je IKIGAI ontdekt.
 • MODULE 4: Het pad van VERTROUWEN EN OVERGAVE, waar jij ontdekt hoe je kan vertrouwen op je intuïtie en vol vertrouwen (en dus minder zorgen) kan leven en de stemmetjes van "niet goed genoeg" geen vat meer op je hebben.
 • MODULE 5: Het pad van EMOTIES diep van binnen, waar jij de kracht van loslaten ontdekt EN toepast.
 • MODULE 6: Het pad van de MAGISCHE ZEINERES, waar jij krachten ontdekt waarvan je niet wist dat je ze had
 • MODULE 7: Het pad van TRANSOFORMATIE EN GROEI waar jij jouw volle potentieel ontdekt en klaar bent voor je eigen MAGISCHE leven.

Adembenemend mooie & unieke kaartenset
52 kaarten
incl. 7 ACTIVATIEkaarten & MINIGIDS
ACTIVITEITEN & OEFENINGEN BIJ ELKE KAART➡️ werkboek  "Betoverende Diepten"  379 pagina's

"Betoverende Diepten" werkboek is een waardevolle metgezel voor je reis van persoonlijke transformatie. Dit werkboek is aanvullend op de INNER JOURNEY en is speciaal ontworpen om je dieper inzicht te bieden in de betoverende kaarten van het bijbehorende kaartendek. Vol met oefeningen, rituelen, kaartleggingen en meditaties.

ONZE EIGEN DEEPDIVE MEERMIN SONG


Oh Soul's Voice, guide me on this quest ...
Luister hier een ienieminie stukje 


Ik zal je leiden, boven en onder water, op een pad dat je leven voor altijd kan veranderen. 

Waar hangt het van af? 

Over hoe diep je wilt gaan!
 


LIVE BEGELEIDING

Hoe vaak gebeurt het je niet ... je koopt een cursus, je koopt een kaartenset en hoewel je ze geweldig vindt ... doe je er niet echt iets mee.
Dit keer wordt het anders.
Dit keer krijg je elke keer nieuwe ideeën, nieuwe inspiratie om met je eigen leven, je eigen oneindige potentieel aan de slag te gaan.

Welkom op onze geheime gesprekken in Laguna Lumina
12 maanden toegang tot de LAGUNA LUMINA Academy

90 dagen GARANTIE

Als jij de MEERMIN METHODE volledig implementeert en geen resultaat behaalt, dan zal ik je het volledige bedrag terug betalen. Het kaartendek mag je zelfs houden.


Doe het werk en behaal resultaat!

De prijs:

 met BLIJVENDE begeleiding
met 90 dagen garantie
maandelijks opzegbaar

Dit is voor jou!
Dit is voor
De dromers.
De wereldverbeteraars.
De diepe wijze zielen.
De gamechangers.
Degenen die leven vanuit de warmte van hun hart.
De comfortzone doorbrekers.
Degenen die hun innerlijke kompas volgen.
 
Welkom in een Nieuwe Wereld
De wereld van de Meerminnen 
Die altijd al in jou leefde.
Dit vertellen de cursisten:
Splashtastisch...💦
Wat een super mooi, echt prachtig programma!!! En die kaartenset!! Zelfs de nummers zijn subtiel op de kaarten aangebracht, heel mooi en handig om op te zoeken.
In een handig doosje. Bedankt voor het zeer toepasselijke aardigheidje erbij 🐚
En waauw, wat leuk, boeiend en interessant allemaal die cursusdelen en uitleg bij de kaartenset. Ook heel sjiek en speels op de site aangebracht met de luistertekstjes en verborgen parels... 🪸
Echt waar, wat een verrijking!
Super bedankt 💝🧜
Robina Weldema
 "Ik wil je nog feliciteren met je prachtige kaartendeck die ik ontvangen heb, heb nog nooit zo'n mooie kaartendeck gezien.  En ook alles die erbij komt, zo mooi ontworpen allemaal, ook het online stuk.  Ben ook al geruime tijd bezig met die typisch vrouwelijke energie van Venus en ook met de Venusschelp energie, gebruik het ook tijdens de Venusiaanse healing-massage die ik sinds 2 jaar doe.  Dit wat je ontworpen hebt, past perfect bij hetgene waar ik mee bezig ben.  
Els Vanhollebeke - Engelenhartje.
 "Elke minuut dat ik kan, wil ik bezig zijn met het programma, het werkboek en het kaartendek. Ik heb de kaarten ingewijd. Wat prachtig toch! 
Daarnaast jouw mooie meditaties.
Ik vind het zo bijzonder! 
Uiteraard zie ik ook de tijd die hierin is gestoken om dit allemaal eerst te bedenken en daarna zo mooi vorm te geven.
Woorden schieten te kort."
Marjan Oom

De prijs:

 met BLIJVENDE begeleiding
met 90 dagen garantie
maandelijks opzegbaar

Veelgestelde Vragen
Absoluut! Er is geen goed of fout. Jouw tempo is het ideale tempo. Je blijft onbeperkt toegang houden tot de LAGUNA LUMINA Academy.
De MEERMIN EXPERIENCE bevat heel wat informatie die meteen beschikbaar is. Sommige stukken zijn pas na een tijdje beschikbaar om je niet meteen te overweldigen en je echt mee te nemen in deze diepe reis naar jezelf.
Ah, lieve reiziger, begrijp dat ik geen therapeut ben, maar eerder jouw gids door de betoverende wereld van zelfontdekking. Mijn kaartendek en online cursus vormen een magische reis, waar je jezelf diep kunt verkennen. Hier vind je geen directe antwoorden, maar de kracht om je eigen pad te verlichten en wijze beslissingen te nemen. Dus, als je op zoek bent naar een diepzielduik in je eigen wezen en een betere connectie met jezelf wilt maken, dan ben je hier aan het juiste adres!" 🌟✨
Investeren in jezelf is als het kopen van een magische kaart naar een onbekende schat. Gun jezelf een leven vol gemak, vol dromen, vol avonturen en de juiste dingen voor jou aantrekken. Het is vaak niet dat we het geld niet hebben, het is vaak dat we het aan andere dingen besteden. En dat mag! Maar kies wijs!
Ik snap je helemaal, ieder van ons heeft een drukke agenda vol magische avonturen! Dit traject mag je zien als je favoriete sprookjesboek: duik erin wanneer je wilt. Het is jouw ontspanning en ontsnappingsroute!
Als je op het kruispunt van 'ja' en 'nee' staat, onthoud dan: onze toverwereld zit vol met gelukkige zielen die hun innerlijke magie hebben ontdekt. Durf de sprong te wagen. Er wacht een waanzinnige wereld op je. En ja, verandering kan eng zijn. Maar alle groei zit aan de andere kant van angst! Ik sta aan je zijde!
Absoluut! De Meermin Methode komt met een betoverende 100% Geld-Terug-Garantie. Als je het gevoel hebt dat het niet de juiste pasvorm is, dien dan je voltooide cursuswerk van alle oefeningen in de cursus in binnen de termijn van 12 weken als bewijs dat je wel het werk geleverd hebt. De reden waarom ik vraag om je voltooide cursuswerk is eenvoudig: als je het werk doet, zul je buitengewone waarde ervaren.
Als je denkt dat je alle magische bossen hebt verkend, denk dan opnieuw. Dit traject is als een onontdekte grot vol met nieuwe spreuken en avonturen. Het is een avontuur vol lucht en licht.

Jij verlangt naar iets groters, iets wat jouw ziel in vuur en vlam zet.
1 ding is zeker

Jij KUNT je gedachten veranderen, je KUNT je leven transformeren. En als je echte vrijheid wilt voelen,
DAN MOET JE WEL.

Het is niet alleen voor jou!

Het is voor jouw familie, jouw schatten onder de zee, jouw vinnen-vrienden, jouw magische gemeenschap – en het is een geschenk aan de wereld – om de volledige controle over THE STORY OF YOUR LIFE te nemen.


De prijs:

 met BLIJVENDE begeleiding
met 90 dagen garantie
maandelijks opzegbaar

© Katinka Michiels - LUCKY GIRL 
KM Consultancy BE0865.292.161