Absoluut! Er is geen goed of fout. Jouw tempo is het ideale tempo. Je blijft onbeperkt toegang houden tot de LAGUNA LUMINA Academy.
De MEERMIN EXPERIENCE bevat heel wat informatie die meteen beschikbaar is. Sommige stukken zijn pas na een tijdje beschikbaar om je niet meteen te overweldigen en je echt mee te nemen in deze diepe reis naar jezelf.
Ah, lieve reiziger, begrijp dat ik geen therapeut ben, maar eerder jouw gids door de betoverende wereld van zelfontdekking. Mijn kaartendek en online cursus vormen een magische reis, waar je jezelf diep kunt verkennen. Hier vind je geen directe antwoorden, maar de kracht om je eigen pad te verlichten en wijze beslissingen te nemen. Dus, als je op zoek bent naar een diepzielduik in je eigen wezen en een betere connectie met jezelf wilt maken, dan ben je hier aan het juiste adres!" 🌟✨
Investeren in jezelf is als het kopen van een magische kaart naar een onbekende schat. Gun jezelf een leven vol gemak, vol dromen, vol avonturen en de juiste dingen voor jou aantrekken. Het is vaak niet dat we het geld niet hebben, het is vaak dat we het aan andere dingen besteden. En dat mag! Maar kies wijs!
Ik snap je helemaal, ieder van ons heeft een drukke agenda vol magische avonturen! Dit traject mag je zien als je favoriete sprookjesboek: duik erin wanneer je wilt. Het is jouw ontspanning en ontsnappingsroute!
Als je op het kruispunt van 'ja' en 'nee' staat, onthoud dan: onze toverwereld zit vol met gelukkige zielen die hun innerlijke magie hebben ontdekt. Durf de sprong te wagen. Er wacht een waanzinnige wereld op je.
Verandering is als het openen van een mysterieuze deur in een betoverd bos. Het kan eng zijn, maar achter die deur ligt een wereld van mogelijkheden. We zijn je veilige haven in deze reis van transformatie.
Als je denkt dat je alle magische bossen hebt verkend, denk dan opnieuw. Dit traject is als een onontdekte grot vol met nieuwe spreuken en avonturen. Het is een avontuur vol lucht en licht.


Volg je me al op Social Media voor tips & tricks?

© Katinka Michiels - 2024
Deze website is eigendom van en wordt beheerd door:
KM Consultancy - Wenduine - hello@luckygirl.be - BTW: 0865.292.161