Je dromen manifesteren

Je dromen manifesteren!
Manifesteren is een krachtig middel om jouw intenties en wensen te realiseren. En er zijn verschillende tools die je hiervoor kunt gebruiken. Zo kun je aan de slag met een vision- of droombord, mantra's, affirmaties en zelfs een DIY magisch manifesteerflesje!


Read more...

4 dingen die je instant geluk brengen

Wacht niet tot dingen als vanzelf vreugdevoller, beter & vervelender worden. Het leven brengt je altijd een soep van allegaartjes aan ervaringen en emoties. Zoek naar kleine kansen voor geluk in het moment.

Read more...

Eenvoudig Leven - de Ultieme Gids

Eenvoudig leven - het is zo eenvoudig gezegd. Maar moeilijker gedaan in deze wereld van altijd maar meer ... meer ... groter ... drukker. Wanneer je eenvoudig leven omarmt, ontdek je de kunst om tevreden zijn met wie je bent en wat je hebt, terwijl je met volle goesting werkt richting jouw doelen en dromen.
Read more...

Leer néé zeggen

Leer nee zeggen.  
Het is belangrijk om je eigen grenzen te kennen en te respecteren, omdat dit je helpt om je welzijn te beschermen en je te concentreren op wat belangrijk voor je is.
Read more...

Ik ben een pleaser! Help!

Hoe laat je "people pleasing" varen
Mensen behagen of "people pleasing" kan een gewoonte zijn die ontstaat uit de behoefte aan goedkeuring en acceptatie van anderen. 
Read more...
 
Read Older Updates