Ik heb geen staart, maar ik ben een echte meermin! 

Wat betekent het : een echte meermin zijn?
Voor mij staat een meermin voor : jezelf helemaal laten zien zoals je bent, durven gaan voor waar je van droomt. Je te laten meedrijven op de golven van het leven. Niet te vechten tegen de stroom in. Als het leven hectisch wordt, regelmatig diep onder water duiken (nee, niet letterlijk) zodat je meer rust in jezelf vindt. Tijd maken voor jezelf. Tijd maken voor wat JIJ belangrijk vindt.
Mooi zijn, van binnen en van buiten.
Voor jezelf zorgen van binnen en van buiten.
Een meermin heeft een aantrekkelijke energie. Ze heeft die vavavoum.

Duik samen met mij in de diepten van de oceaan, want ik wil jullie alles vertellen over hoe je jezelf kunt omtoveren tot een prachtige meermin. 
Geen zorgen, je hebt geen staart nodig om in deze onderwaterwereld te passen. 


Zwemmen als een Echte Meermin: Laat je Zelfvertrouwen Schitteren

Een zeemeermin zwemt als geen ander en voelt zich als een vis in het water :). Voor mij staat dit gelijk aan : jezelf als een vis voelen in het water van het leven. Blij zijn met jezelf. Lekker in je vel zitten. Zelfvertrouwen!

Wie zegt dat je een staart nodig hebt om je als een meermin te voelen? Geloof me, je kunt je innerlijke meermin naar boven halen zonder een schubje. Het draait allemaal om dat sprankelende zelfvertrouwen dat je laat stralen als een zonsondergang boven de oceaan.

Mini-opdracht: 

Stel jezelf voor als de meest zelfverzekerde meermin ter wereld. Trek denkbeeldig je mooiste zeemeermin-outfit aan, gooi je denkbeeldige haarlokken naar achteren en sta trots in je eigen kracht. Neem een selfie (of teken er een) en deel het met een positieve affirmatie over jezelf.

Affirmatie: "Ik ben een stralende meermin, vol zelfvertrouwen en kracht! Niets kan me stoppen!"

Zeemeermin Wijsheid: Luister naar je Intuïtie

Weet je wat echt magisch is aan zeemeerminnen? Ze volgen altijd hun intuïtie, dat zachte stemmetje dat hen de weg wijst door de oceaan. En weet je wat? Jij hebt die innerlijke gids ook! 
Het is tijd om je innerlijke zeemeermin te laten fluisteren en je te leiden naar de schatten van je eigen wijsheid.

Mini-opdracht: 

Sluit je ogen, voel de zeewind door je haren en stel je voor dat je op een rots zit in het midden van de oceaan. Luister naar de zachte fluisteringen van je innerlijke zeemeermin. Wat zegt ze tegen je? 
Schrijf het op in je schelpvormige dagboek en neem haar wijze raad ter harte.

Affirmatie: "Ik vertrouw op de wijsheid van mijn innerlijke zeemeermin en laat haar me leiden naar de beste avonturen in het leven!"

Je Eigen Stem, Je Eigen Magie: Vind je Eigen Zeemeermin Melodie

Zeemeerminnen staan bekend om hun betoverende gezangen, maar wist je dat jij ook een unieke melodie in je hart hebt? Het is tijd om die zeemeerminnenstem van jou te laten horen en je eigen magie te verspreiden. Zing, dans, schrijf, schilder - laat je creativiteit als een kleurrijke koraalrif tot leven komen!

Maar niet alleen zingen, ook gewoon je stem gebruiken voor wat jouw mening is, waar jij voor staat. Uit en laat anderen weten wat voor jou belangrijk is.

Mini-opdracht: 

Zet je favoriete muziek op en laat je innerlijke zeemeermin je leiden terwijl je vrijuit danst. Zing, schrijf of schilder wat er in je opkomt. Laat je creatieve stem volledig tot uiting komen en voel de magie die het met zich meebrengt.

Affirmatie: "Ik omarm mijn eigen unieke zeemeerminmelodie en verspreid mijn eigen magie in de wereld!"

Zwemmen met de Elementen: De Verbondenheid met Natuur en Creativiteit

Zeemeerminnen zijn in harmonie met zowel de oceaan als het land, waardoor ze de magie van twee werelden kunnen ervaren. 
Voor mij staat deze eigenschap vooral om het ontdekken van de eenvoud van de natuur. Hoe mooi iets kleins kan zijn : van een bloem die wiegt tot een warm kopje koffie, een heerlijk warm bad of een verfrissende douche.

Mini-opdracht: 

Ga naar buiten en zoek een plek in de natuur waar je je verbonden voelt met de elementen. Voel de aarde onder je blote voeten, luister naar het ruisen van de wind en observeer de kleuren en geuren om je heen.  

Affirmatie: "Ik dans in harmonie met de elementen en omarm de oneindige creatieve mogelijkheden van het leven!"

Dus, onthoud, ook al hebben we geen schubben, we zijn stuk voor stuk betoverende zeemeerminnen die vrij zijn om te stralen in de wereld!



*****

LEEF EEN LEVEN IN LIJN MET JE ZIEL

xoxo Katinka

0 Comments

Leave a Comment