Miranda Romer! Ik nodigde Miranda uit als gastblogger voor LUCKY GIRL omdat zij mij als klant inspireerde en ook stiekem verbaasde. Ik was zooooo ontzettend blij hoe zij zich verdiepte in de cursus en er mee aan de slag ging. En ik wilde dat dit een inspiratie zou zijn voor jou.

In dit artikel stelt ze zichzelf voor.

Wie is Miranda Romer

In dit blog stel ik me even voor, zodat je me een beetje leert kennen. Heb je vragen, schroom dan niet om contact met me op te nemen. Ik vind het sowieso leuk om te verbinden. Weet je ook meteen mijn woord voor 2024: verbinding!
Mijn naam is Miranda, uit het jaar 1968. Inmiddels dus al 55 jaar jong, want dat voel ik me gelukkig nog steeds. Ik woon samen met mijn man René in Lelystad, ergens in het midden van Nederland.
Mijn levensmotto is 'Het leven is een feest, maar je moet wel zelf de slingers ophangen'. En alle variaties daarop.

Kaartendecks is mijn "guilty pleasure"

Verslaafd ben ik aan carddecks, notebooks en essentiele olietjes. Onlangs telde ik mijn carddecks en kwam tot bijna 40! Een aantal gebruik ik regelmatig, een aantal vrijwel niet, en het wisselt ook zo af en toe. Ik probeer dagelijks in de ochtend te journallen, al lukt dat niet elke dag. Vaak in combinatie met een kaartje en een olie-ritueel. Heerlijk dit soort me-time!
Bijna elke zondag neem ik wat meer tijd om met mijn > Meerminnen kaarten< (ja, die prachtige set van Katinka) te werken en een stukje van de bijbehorende cursus te doen. Ik noem het m'n Meermin Journey, want het voelt echt als een ontdekkingsreis naar mezelf.Hoe kan ik helpen?

Dus toen Katinka mij vroeg als gastblogger, hoefde ik niet lang na te denken! Ik hou ervan om te schrijven over wat ik ervaar, maar vooral ook om te inspireren, zodat mijn lezers, volgers of klanten  ook nieuwe inzichten en ideeën krijgen.
De thema's waar ik me regelmatig mee bezig hou zijn zelfzorg, je kernkracht, talenten & kwaliteiten, in je kracht staan, zichtbaarheid, en meer. Mijn paraplu noem ik Zichtbaar Jij (zo heet ook mijn bedrijf), een combinatie tussen zichtbaar zijn / je laten zien vanuit je authentieke zelf. De buiten- én de binnenkant.
 
In het dagelijks leven help ik ondernemende vrouwen naar meer zichtbaarheid vanuit hun authentieke kernkracht. Om vandaar uit haar eigen pad te lopen en dromen te volgen. Ik vind dat iedereen mag stralen, zichzelf moet kunnen zijn en dat (durven) te laten zien. Dat heeft vaak nog wat haken en ogen, en ja, ook ik ben mezelf regelmatig in deze processen tegen gekomen. Nog steeds trouwens... het blijft een ongoing reis!
Wil je meer weten over mijn bedrijf Zichtbaar Jij, neem dan een kijkje op de website 
https://zichtbaarjij.nl/

Mijn opleidingen geven gelukkig veel houvast en mooie tools. Voor mezelf en om met anderen mee te werken. Je vindt onder andere fotografie, essentiele olien, NLP en Sedona Methode in mijn gereedschapskist, maar ik werk vooral ook intuitief. Ook geef ik workshops, en ben ik de slag naar online trainingen (en een traject) aan het maken.
 
Dat laatste is belangrijk, aangezien mijn droomleven zich over een paar jaar in Portugal af speelt. Samen met mijn man willen we na zijn pensioen daar gaan wonen en werken, en uiteraard ook heel erg genieten van het leven.


Leuke weetjes

Waar ik dan zo enorm van kan genieten, is bijvoorbeeld van lekker eten (zelf gemaakt of uit eten), een wandeling in de natuur, creaties maken in Canva of gewoon met een boek of tijdschrift op de bank. Trouwens, een goed gesprek met mijn vriendinnen of mijn man (liefst op een zonnig terrasje) vind ik ook heerlijk! Ik kan echt superblij en gelukkig worden van een mooie bos bloemen, of een prachtige tuin, van het ruisen van de wind door de bomen, en de zon op mijn gezicht. En ik wordt blij als ik met mijn camera het moois op deze wereld (en ja, ook mensen) kan en mag vastleggen. Daar kan ik me helemaal in uitleven!
Er is nog zo veel meer waar ik blij van wordt, Meestal voel ik me echt een echte levensgenieter (ja, zo'n lucky girl!). Dat gaat vast af en toe voorbij komen in mijn blogs.

 Waar ik niet tegen kan is onrechtvaardigheid en oneerlijkheid, dan gaan mijn haren direct overeind staan. En wat je mij ook nooit (oké, ik blijf een mens, dus maak er bijna nooit van) zal zien doen is roddelen, ik houd van eerlijkheid en openheid.  altijd vanuit liefde en respect.
 
Er is zeker nog veel meer over mij te vertellen, maar dan wordt dit een té lange blog. Wil je meer weten, neem dan gerust contact op!
 
Voor nu kan ik je alleen maar – alvast - aanraden om op een >>>eerste gratis avontuur van zelfontdekking<<< met Katinka te gaan. En wie weet... zien of spreken wij elkaar tijdens andere avonturen!
 
Liefs, 
 Miranda
 
Miranda volgen kan je hier

 
 
 
*****

LEEF EEN LEVEN IN LIJN MET JE ZIEL

xoxo Katinka

0 Comments

Leave a Comment