Dorine Vandenberghe! Ik nodigde Dorine uit als gastblogger voor LUCKY GIRL omdat haar focus ligt op energetische healing en ze net als ik in alles essentiële oliën voor een hogere frequentie integreert.
In dit artikel stelt ze zichzelf voor.

Wie is Dorine Vandenberghe

In de gouden vijftiger jaren van mijn leven, ben ik, Dorine, de bezielde ziel achter Yamka Spiritz.  Mijn dagen worden gevuld met de liefde voor de hoeve waar ik mijn praktijk uitoefen, een plek doordrongen van serene energie. 
Samen met mijn kinderen en lieve partner en de dierbare huisdieren die ons omringen, omarm ik de zegeningen van boswandelingen rond ons huis.  De natuur, met haar helende krachten, fungeert als mijn toevluchtsoord en geeft me de kracht om in mijn natuurlijke essentie te staan.

Hoe kan ik helpen?

Hier zijn enkele kenmerken die mij definiëren:
 
  • Liefde voor de hoeve: Mijn praktijk, doordrenkt van rust en sereniteit, vindt zijn thuis in een betoverende hoeve.  De warme ambiance draagt bij aan de magie van heling.
  • Familie en dierenliefde: samen met mijn kinderen en partner en dierbare metgezellen deel ik een liefde voor de eenvoudige geneugten van het leven.  Familiebanden en de speelse magie van dieren vormen de kern van mijn wereld.
  • Boswandelingen als ritueel: de boswandelingen rond ons huis zijn meer dan een dagelijks ritueel; ze zijn een bron van inspiratie en vernieuwing.  De aardse geuren en het gefluister van de bladeren vormen mijn connectie met de natuur.
  • Terug naar Natuurlijke kracht: de natuur, met al haar helende krachten, is mijn toevluchtsoord.  Het is de plek waar ik mijn natuurlijke kracht hervind te midden van het dagelijks leven.
  • Energetische healing en etherische oliën: Energetische healing, massages met etherische oliën – deze praktijken zijn geen routine, maar een levenswijze.  Dagelijks pas ik ze toe, niet alleen op mezelf maar ook op mijn dierbaren en gewaardeerde klanten.
  • Etherische oliën en Traditionele chinese geneeskunst: de methoden van de Traditionele Chinese Geneeskunst vormen een integraal deel van mijn dagelijkse routine.  Ze dienen als krachtige instrumenten voor welzijn en innerlijke balans.
Als gastblogger bij Katinka, wil ik jullie,  mijn lezers meenemen op een betoverende reis door het kaartendeck “Betoverende Diepten – Zeemeermin Magie en Transformatie.”
De thema’s van magie en transformatie resoneren diep in mijn leven, en ik ben enthousiast om deze ervaringen te delen en te verkennen.
 
Welkom in mijn wereld van passie, natuur en helende ontdekkingen.  
Geniet van mijn blogs, waarin ik deze thema’s weef in het weefsel van mijn leven en praktijk, en ik hoop dat ze jouw dagen verrijken zoals ze dat voor mij doen.

Dorine's instagram : yamka_spiritz_essential_oils*****

LEEF EEN LEVEN IN LIJN MET JE ZIEL

xoxo Katinka

0 Comments

Leave a Comment