Winterdip dat betekent voor mij dat je alleen maar zin hebt in netflix, rust en jezelf omwikkelen met een warm dekentje   
Wat te doen wanneer je geest alleen maar wil rusten, zich terugtrekken, zich verstoppen en Netflix wil kijken...
 

Winterdip - Wat nu?

Het feit is dat je absoluut recht hebt op rust. Het winterseizoen, of het einde van het jaar, wordt beschouwd als een tijd van reflectie en afronding.  
Net zoals de seizoenen een belangrijke periode van expansie en contractie nodig hebben, geldt dat ook voor jou. En de vraag die je moet onthouden is... Waarom zou je denken dat dit niet het geval is?
 
 

Heb je een winterdip? De kracht van rust en reflectie - omarm het!

Uit een sleur en winterdip komen zoals deze, een sleur waarin je niet aan je bedrijf wilt werken, geen huishoudelijke taken wilt doen, geen tijd wilt doorbrengen met vrienden en familie, enzovoort, kan een paar keer per jaar voorkomen. Het is normaal. Je bent een ontzettend druk persoon.
 

1 GA VOOR DE BANK 

Accepteer dat je niet altijd in actiemodus hoeft te zijn!
Geef jezelf toestemming om te ontspannen!
 
Het overkomt me niet zo vaak dat ik zoveel behoefte heb aan rust, omdat ik niet het type persoon ben dat voortdurend vijf dingen tegelijk doet. Vroeger was dat anders. Toen stond ik mezelf niet toe om gewoon niets te doen, of ALLEEN maar tv te kijken. 
Maar ik moet zeggen dat ik de afgelopen jaren een patroon heb gezien, waarin ik mezelf meer en meer de toestemming geef om gewoon lekker op de bank te zitten.
 
Eén van de ideale dingen om op de bank te doen die je toch vooruit brengen, is
Plannen maken
Journaling en Reflectie
 
Ik geloof heel erg in journaling als tool om rust te vinden, jezelf beter te leren kennen, te ontdekken waar je grenzen zitten en hoe je deze beter kan bewaken.
 

2 KOM AF DIE BANK 

Een andere aanrader is om in rustmodus te blijven maar buitenshuis. Doe dingen zoals lekker gaan wandelen of loop over een marktje of bezoek eens een andere stad. Zonder een echt doel, gewoon wat rondkijken.
 
Of ga eens helemaal wild uit de bol.
Doe een BODYPUMP les waarbij je tong op je tenen hangt of zet thuis heerlijk foute muziek op en dans tot je er bijna bij neervalt.
 
 

3 TUNE IN OP JE INNERLIJKE VAN GOGH

Ik hou van creatief bezig zijn. Dan ben ik helemaal van de wereld.
Dat kan zijn een mooie DEEP DIVE kaart maken, een jaarwiel collage, een vision board of schrijven, zoals zelfs het schrijven van dit blog.
Wat je maakt, maakt niet uit, zolang het je geest helemaal ontspant.
 
 

4 MIJN MEEST ZOTTE TIP ever – en heel waarschijnlijk ga je die nooit toepassen.

En als je deze wel toepast, stuur me een foto, dan voel ik me niet alleen diegene met een hoekje af.
 
Oké, hier is mijn geheimzinnige tip die echt werkt: verkleed je als een zeemeermin! Ja, je leest het goed. Trek die glinsterende staart aan, zet een schelpenkroon op je hoofd en voel de magie tot leven komen. Waarom? Omdat het je innerlijke speelsheid en verbeelding stimuleert. Het herinnert je eraan dat je niet altijd serieus hoeft te zijn en dat je kunt dromen en fantaseren als een kind. Dus duik in de wereld van zeemeerminnen, laat je creativiteit stromen en zie hoe het je geest opfrist en nieuwe energie geeft. Wie had gedacht dat een beetje zeemeerminnenmagie je uit die Netflix-sleur zou kunnen halen?
 
Ontdek je innerlijke zeemeermin en versterk je vrouwelijke kracht - Doe nu mee aan onze betoverende cursus!
 
Dit is een zalig ONTSPAN moment voor iedere drukke vrouw en het geeft ook nog eens concrete resultaten.
 

Ontdek de krachtige archetypische energie van zeemeerminnen 

Leer hoe je je diepste wensen naar boven kunt halen, negatieve emoties en angsten kunt loslaten en vol vertrouwen kunt gaan voor je dromen. 
Schrijf je vandaag nog in en word de stralende zeemeermin die je altijd al hebt willen zijn!
 
 
 *****

LEEF EEN LEVEN IN LIJN MET JE ZIEL

xoxo Katinka

0 Comments

Leave a Comment