Een dolfijn! Mijn Magische ontmoeting met een Dolfijn op 11/11 om 11u11...

Dit is een gastblog van Katrien Meys

Een dolfijn

De Dolfijn is prachtig, een jong speels mannetje, een solitair, want de meeste dolfijnen leven in groep...Ik kan het niet laten en check vliegensvlug met mijn arendsogen of het dier nergens gewond is...nee hij ziet er perfect uit en in stralende gezondheid.
Ik kan maar niet geloven dat dit echt is...ik voel me helemaal vervuld met liefde en een ongelofelijke kalmte en ontspanning. Iets dat ik met niets anders kan vergelijken. De Dolfijn zoekt de hele tijd contact en geeft me duwtjes met zijn snuit op alle mogelijke plekken. Onder mijn zwemvliezen, tegen mijn buik, mijn gezicht, mijn handen...Hij draait cirkeltjes rond mij en soms verstopt hij zich om dan opeens vanonder mij recht voor mijn neus te verschijnen...
Op een bepaald moment lijkt het wel alsof De Dolfijn me een knuffel wil geven
Ik geniet en het lijkt alsof de tijd stilstaat en er niets anders is dan de zee, de dolfijn en ik....tot ik opeens opschrik van een alarm...
 
Na 45min gaat mijn alarm af dat ik altijd draag tijdens het snorkelen...o neen, ik wil nog niet terug, ik wil nog geen afscheid nemen. Maar mijn reptielenbrein zet me aan om terug te beginnen zwemmen, het is nog een hele weg terug...
Ik zwem en opeens zie ik naast mij een vin omhoog komen, de Dolfijn zwemt met me mee! Eerst vind ik dit grappig en opnieuw loopt mijn hart over van liefde, maar dan hoor ik een stemmetje dat zegt, nee hij mag niet mee want stel je voor dat hij aanspoelt en zich bezeert of sterft!
 
 
Ik stop met zwemmen en draai me om en kijk recht in de ogen van mijn geschenk uit de hemel. Ik fluister hem toe dat ik de boodschap goed ontvangen heb en dat ik het begrepen heb en dat hij gedaan heeft wat hij moest doen en nu mag terug zwemmen naar zijn volgende missie. De Dolfijn maakt nog 3 cirkels rond mij, kijkt me aan en zwemt dan terug en verdwijnt in de betoverende diepten.
 
Ik bereik de kust waar enkele kijklustige me samen met mijn vriend opwachten...Ze willen alles weten in geuren en kleuren...ik zit nog in mijn bubbel na te genieten en heb maar 1 woord voor wat ik net heb meegemaakt: Magie...pure magie. En dan laat  mijn vriend het uur zien op de foto's welke hij kon maken met het fototoestel met telelens...11u11.
 
 

Een geheim

Oja ik had jullie beloofd om nog een geheimpje te vertellen waarom ik meteen in elke cel van mijn lichaam voelde dat ik een afspraak had met deze Dolfijn en ik geen seconde heb geaarzeld om er naartoe te zwemmen ;-) Wel het zit zo, een paar weken ervoor had ik mijn Ikigai ontdekt en tijdens een Maanritueel een teken gevraagd van het universum...en omdat ik zo'n dierenvriend ben, had ik specifiek een teken van een dier gevraagd. Ik stond net op een kantelpunt in mijn leven en wilde bevestiging of ik er wel goed aan deed om de sprong in het diepe te nemen en voluit voor mijn ikigai of zielsmissie te gaan... En wat denk je? Een Dolfijn ontmoeten op 11/11 om 11u11? Is dat een teken of niet? Hahahaha


 

Jouw IKIGAI ontdekken

Wil jij ook graag jouw Ikigai ontdekken? Doe dan mee met de gratis Workshop Ikigai van Katinka

Nu begrijpen jullie ook meteen waarom mijn lievelingskaarten uit het zeemeerminnendeck dan ook kaart 3 'Omarm het Speelse' en kaart 30 'Leef in het nu'  zijn, de 2 kaarten waarop dolfijnen staan!

Liefs Katrien



*****

LEEF EEN LEVEN IN LIJN MET JE ZIEL

xoxo Katinka

1 Comment

  1. Hanne Van Eyken  04/18/2024 02:51 AM Central
    wat een bijzonder verhaal toch

Leave a Comment