Nathalie De Cock! Ik nodigde Nathalie uit omdat zij voor mij echte Godinnen-energie uitstraalt en daar kunnen we allemaal wat meer van gebruiken, toch!

In dit blog stelt zij zichzelf voor.

Wie is Nathalie De Cock

In de diepten van ons vrouwelijk zijn, verborgen onder lagen van alledaagse beslommeringen, schuilt een eeuwenoude magie die ons verbindt met de kosmos zelf. Mijn naam is Nathalie, en in mijn zoektocht naar deze verborgen schatten van vrouwelijke kracht, heb ik ontdekt dat wij, als vrouwen, belichaamd zijn als hemel op aarde. 
We dragen de essentie van goddelijkheid in elke beweging, elke glimlach, elke zucht van ons wezen.

Hoe kan ik je helpen?

In mijn coachings (en gastblogs) reik ik naar de diepten van elke vrouw haar ziel, om daar de slapende krachten te wekken en te laten dansen in het licht van bewustzijn. Ik leer hen de oeroude wijsheid te omarmen die schuilgaat in hun lichaam, de magische bron van creatie die wacht om ontdekt te worden.

Ik was op slag verliefd

Waarom de kaarten van Katinka zo essentieel zijn in deze ontdekkingsreis? Omdat zij ons verbinden met de mysterieuze waterwereld, waar onze zusters, de zeemeerminnen, fluisteren met de golven van intuïtie en wijsheid. Zij zijn onze metgezellen in de dans van het leven, onze gidsen op de kronkelende paden van groei en transformatie.
Als vrouwen zijn wij verweven in een web van onderlinge steun en liefde, gedragen door de kracht van sisterhood die diep in onze harten gloeit. De betoverende kaarten, doordrenkt met de magie van de zeemeerminnen, vormen een kompas dat ons leidt door de stromen van het leven, van verleden naar heden, en verder naar de horizon van de toekomst.
Deze mystieke wezens, gehuld in de glinsterende wateren van ons bekken, komen naar boven op het juiste moment, wanneer wij hun leiding het meest nodig hebben. Zij fluisteren in onze dromen, zingen in onze intuïtie, en leiden ons zachtjes naar de plek in ons lichaam waar heling en transformatie wachten om te bloeien.
Zelf heb ik deze kaarten omarmd als mijn metgezellen in mijn eigen reis, als kompas in mijn privéleven en als gids in mijn coachingspraktijk. Zij zijn de kostbaarste schat die ik heb ontdekt, de sleutel tot de diepten van vrouwelijke wijsheid en kracht.
Dus kom op, laat ons samen duiken in de oceaan van vrouwelijke magie, onze zeemeerminzusters aan onze zijde, en ontdek de schatten die wachten in de diepten van ons wezen. Want in de kracht van onze vrouwelijke metgezellen vinden wij de wijsheid, de liefde en de magie die ons leven verrijken en transformeren, keer op keer. 

Leer Nathalie, de sensuele zeemeermin alvast een beetje beter kennen via onderstaande video: 
Hier kan je Nathalie volgen : 


 

*****

LEEF EEN LEVEN IN LIJN MET JE ZIEL

xoxo Katinka

0 Comments

Leave a Comment