Een baaldag ... Wanneer het eens wat minder gaat ....


Een baaldag komt vaak uit het niets

Mijn dag vlotte niet zoals gepland. Ik kon me niet focussen op mijn werkplan; ik nam er allerhande dingen tussenin met grote teleurstelling in mezelf tot gevolg. 
Dochterlief kwam kort nadien van school met sociale problemen; echter haar kon ik ook niet troosten omdat ik niet in de juiste energie zat. Noch als zaakvoerster, nog als moeder lukte het mij vandaag om op kracht te komen, dus kreeg ik nog een slechter gevoel.

Een baaldag, dan heb je deze 2 opties

Dan kan je kiezen:
  • of je blijft zinken in die baaldag 
  • of je schakelt de hulplijn in.
Als Lucky Girl weet ik meteen waarvoor ik kies en laat ik de zeemeerminnen mij helpen.

2 Opdrachten uit de Meermin Methode

Uit Pad #2 Zelfzorg en Zelfliefde kon ik kiezen uit verschillende oefeningen.

Ik koos als eerste oefening opdracht 8 - de kaartoefening.
In deze missie namen de kaarten me mee op een reis naar binnen voor meer zelfzorg. Ik werd uitgedaagd om op een diepere laag mijn authenticiteit te onderzoeken. 
Door tijd te nemen voor mezelf, echt aanwezig te zijn voor mijn diepe waarden, vond ik om dat moeilijke moment die pure ware 'ik' terug waarin mijn ziel een dans van vrijheid uitvoerde. 
Ik voelde de warme omhelzing van mijn hart, dat me aanmoedigde om mezelf opnieuw uit te vinden, mijn stem te laten zingen en mijn diepste verlangens te voelen. Ik luisterde naar mijn intuïtie die me leidde naar mijn innerlijke koninkrijk, waar ik als een ware koningin op mijn troon zat, klaar om de dag verder te zetten vanuit mijn vrouwelijke kracht met een stralende glimlach.
 
Vervuld van passie en levenslust, zag ik opnieuw helder de weg van mijn VALUE-traject dat een diamant van mogelijkheden uitstraalt, waarmee ik vrouwen begeleid om hun innerlijke schatten te omarmen, hun goddelijkheid te omhelzen en te leven vanuit hun diepste waarden.

Uit Pad #3 Passie & Talenten koos ik opdracht 12 - de doe-oefening, die iedereen echt anders kan invullen.


 
Ik creëerde hiervoor een vrolijke TikTok-video.
   

De kaarten brachten voor mij een totemdier tot leven dewelke ik meteen door heel mijn week heb meegenomen. Het is ongelooflijk hoe de betoverende zeemeerminmagie in het universum dansen; wel dien je het toe te laten als een wonderlijk bestaan.

De vlinder

Wow deze oefening bracht mij de kwaliteiten van de vlinder!!  
Het is net door meer in de magie te leven, in het moment volledig aanwezig te zijn vanuit je bekken dat je jouw pure vrouwelijkheid in haar volle glorie kan laten zijn. Op zo een moment geef je je over aan het volle potentieel van mogelijkheden en kan de energie voluit stromen.
 
We hebben soms niet meer nodig dan een kleine impuls om opnieuw te surfen op die grote golf van kracht en energie. De rest van de dag heb ik vol moed, wilskracht en creativiteit mijn werk kunnen volbrengen en bovendien mijn kinderen te woord gestaan en geholpen in hun noden.
 
Ik voel me opnieuw een 'w'onderneemster ! 
Met grote dank aan de geweldige dames in de onderwaterwereld ;-)

Een baaldag ... Wat kan jij nu met deze informatie ...

Ik nodig je uit een korte versie van de laatste oefening te doen. Neem je favoriete kaartendek, trek een kaart, kijk bij welk dier het gekozen woord/beeld/zin zou passen en ga dan kijken welke de troeven van dit dier zijn. Deze gaan jou door de dag helpen.


Ben jij klaar om jouw dagen ook wonderlijke dagen te maken, om het onderste uit de kan te leven, om baaldagen te transformeren en JE BESTE LEVEN ever te leiden, dan kan ik je vertellen dat DE MEERMIN METHODE een gigantische hulp en leidraad biedt.
*****

LEEF EEN LEVEN IN LIJN MET JE ZIEL

xoxo Katinka

0 Comments

Leave a Comment