Heidi Morren! Ik nodigde Heidi uit om te gastbloggen voor LUCKY GIRL omdat Heidi net zoals ik houdt van alle magische dingen! Inclusief heksenhoed :)

In dit artikel stelt ze zichzelf voor

Wie is Heidi Morren

Welkom stralende Ziel, in de betoverende wereld van zelfontdekking en transformatie! Mijn naam is Heidi Morren. Ik werd gevraagd door Katinka om gastblogs te schrijven en ik kijk er naar uit om jou mee te nemen op een magische, spirituele reis naar innerlijke groei en zelfliefde.

Hoe kan ik helpen?

Stel je eens voor: een wereld waarin je jezelf volledig omarmt, waarin je luistert naar de fluisteringen van je ziel en waarin je straalt van authentieke kracht. Dat is de wereld die ik help creëren voor de mensen die ik mag begeleiden, en vandaag nodig ik jou uit om deel te worden van deze betoverende reis.
Als een ware Magiër combineer ik eeuwenoude wijsheid met hedendaagse inzichten om een unieke en krachtige benadering van coaching te bieden. Mijn pad begon vele jaren geleden, geworteld in mijn diepe verbondenheid met Moeder Aarde en mijn eigen spirituele reis. Sindsdien heb ik mijn passie gevonden in het begeleiden van vrouwen zoals jij, naar een dieper begrip van zichzelf en hun innerlijke kracht. 
In mijn praktijk Shikoba draait alles om zelfliefde, zelfleiderschap en spiritualiteit - de drie pijlers die de basis vormen van mijn werk. Ik geloof dat ware transformatie begint wanneer we ons hart openstellen voor de wijsheid die al diep in ons ligt verscholen. Door middel van coaching, teaching en praktische oefeningen help ik mijn cliënten om die wijsheid te ontsluieren en te omarmen. 
Een van de magische tools die ik graag gebruik in mijn werk zijn orakelkaarten. Deze prachtige kaarten dienen als poorten naar de diepten van onze ziel, en bieden ons inzicht en begeleiding op ons pad van zelfontdekking. Samen met mijn cliënten trekken we kaarten, luisteren we naar hun boodschappen en laten we ons leiden door de magie van het universum. En zo zijn ook de kaarten “Betoverende diepten” Zeemeermin Magie & Transformatie van Katinka op mijn pad gekomen.
Maar mijn werk gaat verder dan alleen coaching en teaching - het is een reis van co-creatie en empowerment. Samen creëren we een veilige en liefdevolle ruimte waarin groei en transformatie kunnen bloeien. We omarmen onze eigen authenticiteit, we lachen om onze menselijke fouten en we vieren elke stap voorwaarts op ons pad. 

Leuke weetjes

Wat kan ik je nog over mij vertellen?
 • Ik hou van kleur en creativiteit
 • Ik hou van engelen, eenhoorns en draken
 • Ik hou van knuffelberen! Toen ik klein was zei mijn mama: “zoek u maar gauw een lief, dan kunnen die knuffels eens de deur uit.” De liefjes kwamen en de knuffelbeertjes bleven... en er kwamen er nog heel veel bij
 • Ik hou van oprechtheid en kwetsbaarheid
 • Oh, en ik zou het nog vergeten te zeggen: ik hou heeeeeel veeeeeel van koffie!
Voor de rest zou ik zeggen, blijf mijn blogs volgen en lezen, en dan ga je nog heel veel ontdekken over mij, over mijn visie over dingen, over mijn magische gaven en over mijn band met al wat is, al wat was en al wat zal zijn.
Dus, lieve ziel, als jij klaar bent om de magie van zelfverbinding te omarmen, nodig ik jou uit om met mij mee te gaan op deze betoverende reis en mijn blogs hier te lezen. Samen zullen we de kracht van jouw hart ontdekken, en samen zullen we stralen als de magische wezens die we werkelijk zijn.

Hier kan je Heidi vinden:
website: www.shikoba.be
de link om de freebie aan te vragen: https://shikoba.be/gratis


Namasté
Heidi Morren 
 *****

LEEF EEN LEVEN IN LIJN MET JE ZIEL

xoxo Katinka

2 Comments

 1. Hey Chantal,
  dankjewel voor je aanmoediging 😉💖
  Fijn om te lezen dat ik je nog verder mag inspireren!
  Namasté
  Heidi
 2. Chantal veltman  03/23/2024 05:22 AM Central
  Hoi Heidi! Wat een gave introductie van jezelf!
  Ik heb je denk ik live ontmoet bij de orakel-kaarten maken van Katinka, kan dat?
  Ik ben wel erg benieuwd naar jouw eigen kaartendeck als deze ooit uitgebracht wordt.......

  Dank je voor je voorstel-blog, ik kijk uit naar je volgende!
  Groetjes Chantal :)
  Katinka Michiels AUTHOR  03/25/2024 04:46 AM Central
  Oh ja Chantal, dat kan zeker!! En ik denk dat Heidi - de auteur van dit blog - superblij gaat zijn met je nieuwsgierigheid naar haar eigen kaartendeck! xo Katinka

Leave a Comment