Durf jezelf te laten zien! Ook het spirituele stuk. Ook het stuk waarvan je schrik hebt wat anderen zullen denken.

Dit is een gastblog van Heidi Morren

Welkom in mijn waanzinnige wereld van spirituele ontdekkingen! Als medium dat zich helemaal thuis voelt in de wereld van heksenhoeden, draken, magie, engelen, chakra’s, kristallen en werken met energie, heb ik al heel vaak mogen ervaren dat er zoveel meer is dan wat je met het blote oog ziet. 

Ik geloof heel sterk 

We worden omringd door een wirwar van energieën, gehuld in de liefde van engelen en lichtwezens, en begeleid door onze trouwe spirituele gidsen.
Voel je die kriebel van opwinding wanneer je de maan ziet opkomen, en je voelt haar kracht door je heen stromen? Of wanneer je luistert naar het gefluister van de bomen, die je hun geheime wijsheid toevertrouwen? Dat is jouw uitnodiging om jezelf onder te dompelen in de stroom van magie die door ons universum stroomt.
Laten we samen op avontuur gaan, hand in hand met onze spirituele begeleiders, terwijl we de grenzen van het bekende achter ons laten en ons openstellen voor alle avonturen die op ons wachten. We gaan mysteries ontrafelen, en we laten ons leiden door onze nieuwsgierigheid en ons innerlijke weten.

Durf jezelf te laten zien

En dit betekent in dit geval : 
Het is tijd om jezelf te bevrijden van de ketens van angst en twijfel. Te vaak verbergen we ons ware spirituele zelf uit angst voor de oordelen van anderen. 
Lieve jij, de wereld heeft jouw licht nodig. Het is tijd om uit de spirituele kast te komen en je stralende zelf te laten zien. 


10 Tips die je kunnen helpen

Vanuit mijn eigen ervaring en leerprecies wil ik je graag deze 10 tips geven om je te helpen bij deze bevrijdende reis:
 • Omarm je unieke spiritualiteit: Jouw spirituele pad is uniek en waardevol. Omarm het met heel je hart. Laat los wat anderen denken en vertrouw op je innerlijke kompas.
 • Wees authentiek: Laat de wereld zien wie je echt bent, zonder compromis. Authentieke spiritualiteit straalt kracht en schoonheid uit.
 • Vind een ondersteunend netwerk: Zoek gelijkgestemde zielen die je kunnen steunen op je spirituele reis. Samen staan we sterker. 
 • Leer omgaan met weerstand: Wees voorbereid op weerstand van anderen. Blijf echter trouw aan jezelf en laat je niet ontmoedigen door negativiteit.
 • Vind je stem: Durf je spirituele waarheid te spreken, zelfs als het ongemakkelijk voelt. Jouw stem heeft de kracht om anderen te inspireren en te verlichten.
 • Vertrouw op je intuïtie: Laat je leiden door je innerlijke wijsheid en vertrouw op je intuïtieve ingevingen. Ze wijzen je altijd de juiste weg.
 • Laat liefde je kompas zijn: Laat liefde de drijvende kracht zijn achter al je spirituele handelingen. Liefde overwint alle angst en brengt ware verbinding tot stand.
 • Wees geduldig: Rome werd niet in één dag gebouwd, en ook jouw spirituele reis vergt tijd en geduld. Wees vriendelijk voor jezelf en geef jezelf de ruimte om te groeien.
 • En als bonustip wil ik deze nog meegeven: de meerminmethode van Katinka! Het is een magische reis naar het leven van jouw dromen, waar jij helemaal mag zijn wie jij bent! Ga alvast maar eens VIA DEZE LINK een kijkje nemen voor jouw GRATIS eerste stap in dit avontuur!  

Tijd om je vleugels uit te slaan

Lieve ziel, het is tijd om je vleugels uit te slaan en de wereld te verlichten met je prachtige spirituele essentie. Laat geen angst je tegenhouden. Je bent geboren om te stralen! 
Duik in de magische stroom van het leven. Laat je meevoeren door de betoverende melodieën van het universum, en sta open voor alle prachtige wonderen die op je pad komen. Samen kunnen we de wereld om ons heen transformeren met onze stralende energie en liefde. 


Namasté
Heidi Morren
 *****

LEEF EEN LEVEN IN LIJN MET JE ZIEL

xoxo Katinka

5 Comments

 1. Hanne Van Eyken  04/01/2024 01:15 AM Central
  Mmmm ..... Zo een krachtige woorden. Aho Heidi
 2. Hey Désirée,
  knap van je dat je je niet meer van je pad laat afleiden door anderen! 👍 Gewoon lekker jezelf zijn en - zoals je zelf al hebt ervaren lees ik - de juiste mensen zullen op je pad komen en je graag zien om wie jij bent. 💖
  Binnenkort komt er een nieuw blog van me aan, dus hou de pagina maar in de gaten ✔😃
  Namasté
  Heidi
 3. Hey Robina,
  dankjewel voor je lieve reactie 💖 Heel goed van je dat je ook uit de kast bent gekomen! De wereld heeft ons licht nodig 🙌 dus laat dat van jou maar lekker stralen! 😎
  Veel plezier met het toepassen van de tips en hou me maar op de hoogte van effect ervan 💕
  Namasté
  Heidi
 4. Hallo Heidi, prachtige ziel,

  Wat sterk van je, en super lief dat je zoveel mensen terug vanuit hun eigen innerlijk laat stralen 🌈🌟. Ook helemaal mijn ding (ik ben ook uit de spirituele en uit de bezemkast 😉). Bedankt voor de tips, ik ga ze voor mezelf noteren om me er af en toe terug aan te herinneren 💌.

  Blijf wie je bent!
  Licht, Liefde & Speelsheid,
  Robina
 5. Désirée Poell  03/25/2024 12:41 PM Central
  Hallo Heidi,
  Mooi gesproken. Hoe ouder ik wordt hoe meer ik naar mijn spiritualiteit op zoek ben. Ook herkenbaar, de weerstand die dat bij anderen oproept. Gelukkig ben ik nu zo ver dat ik kan zeggen: "Dat zegt meer iets over hen dan over mijzelf", en me niet laat afleiden van mijn pad. In mijn geval heb ik vriendschappen vaarwel moeten zeggen. Maar gelukkig er veel meer gelijkgestemden voor terug gekregen. Goed advies. Dank je voor je blog, liefs Désirée

Leave a Comment