Collette Janssens! Ik nodigde Collette uit omdat zij heel veel verstand heeft van natuurlijke remediën en Klassiek Homeophate is, gespecialiseerd in Trauma.
Omdat ZELFZORG één van de pijlers van de Meermin Methode is, en we dus voor lichaam en geest willen zorgen, vond ik het een goed idee om Collette bij dit blog te betrekken. Want alles wat op een NATUURLIJKE manier kan, is mijn favoriete manier.

Wie is Collette Janssens?

In dit blog wil ik mij voorstellen zodat je een beetje beeld hebt van de persoon ‘achter’ de blogs. Mijn naam is Collette Janssens (22-07-1967). 
Ik heb sinds 2005 een praktijk als Klassiek Homeopaath en heb daarna vele aanvullingen gedaan op deze fascinerende geneeswijze zoals andere vormen van homeopathie, orthomoleculaire geneeskunde, Germaanse geneeskunde, voeding enz.
Daarna ben ik me meer spiritueel gaan oriënteren en ben ik geïnitieerd als Keeper of the Earth volgens het sjamanisme, heb ik enkele Engelen opleidingen gevolgd, Healing & Reading geleerd, leren werken met mijn Healing Hands en coaching gevolgd.
Sinds een aantal jaren verdiep ik mij in de werking van ons brein, frequentieleer, de natuurwetten zoals de wet van de aantrekking e.d. 
Dit alles tezamen heeft mij uiteindelijk gespecialiseerd als Klassiek Homeopathisch Trauma Therapeut met specialisatie seksueel geweld en heb ik naast mijn praktijk, samen met mijn oudste dochter, een stichting opgericht https://liriodelosvalles.nl voor overlevers van seksueel geweld 

 

Hoe kan ik helpen?

In mijn werk als Klassiek Homeopaath is het mijn oprechte passie om middels de taal van het lichaam (symptomen) te achterhalen wat de reden is van jouw klacht(en) en dan heb ik het niet over een oppervlakkige reden maar eigenlijk ga ik op zoek naar de Primaraly Wound zoals ik dat noem. De wond die is geslagen in de leeftijd van 0 tot 6-7 jaar en die de rode draad is van iemands levenspad.
Om de Primaraly Wound te achterhalen zet ik natuurlijk de homeopathie in omdat deze geneeswijze alle schaduwkanten zo prachtig laat zien maar ook maak ik gebruik van alle bovengenoemde kennis ondersteund met bijna altijd een kaartendeck. Ik hou van orakelkaarten en denk dat ik er wel 40 of 50 heb maar de Betoverende Diepten van Katinka Michiels is degene die ik standaard in mijn tas bij me draag.
Wil je meer weten over mijn werk, bezoek dan eens mijn website https://collettejanssens.nl of ga naar https://liriodelosvalles.nl 

Leuke weetjes over mij

  • Ik ben mama van 4 kids, 3 meiden en 1 jongen
  • Ik ben zelfs ‘abuela’ (= oma) van mijn kleinzoon Tobi
  • Ik ben dol op honden en dan met name de Dobermann. Vanaf mijn 20ste heb ik deze kanjers altijd in mijn leven gehad en binnenkort mag ik er weer een verwelkomen
  • Ik ben dol op de natuur, wandel graag en lees alleen maar persoonlijke groei boeken
  • Ik sport minimaal drie keer in de week
  • Ik kan niet tegen oneerlijkheid, onrecht, dieren- en/of kinderleed
  • Ik drink in het weekend graag een glas (of meer) rode wijn of bubbels
  • Ik ben een echte Midjourney geek 
  • Het Universum, frequentieleer en het brein zijn mijn passie
  • Mijn hart ligt bij iedereen die met seksueel geweld te maken heeft (gehad)*****

LEEF EEN LEVEN IN LIJN MET JE ZIEL

xoxo Katinka

0 Comments

Leave a Comment