Je dromen manifesteren ... wat als het niet lukt? Is er iets wat je zelf kan doen?
Hoe komt het toch dat zoveel mensen hun dromen niet lijken te bereiken? Waarom lijkt het alsof sommigen vastzitten in een realiteit van hard werken en inspanning, terwijl anderen hun droomleven leiden? 

Het antwoord op deze vragen ligt vaak in het gebrek aan begrip van de Kwantumwet en hoe deze kan worden toegepast om je realiteit te veranderen.Het Probleem van Hard Werken zonder Resultaat

Veel mensen ervaren frustratie omdat ze merken dat ze hun doelen niet bereiken, ondanks al hun harde werk en inzet. Ze blijven vastzitten in een cyclus van actie ondernemen zonder enig zichtbaar resultaat. Dit komt omdat ze proberen hun realiteit te veranderen door alleen maar te vertrouwen op hard werken, wat vaak leidt tot uitputting en teleurstelling.

Reden 1 = het Gebrek aan Bewustzijn

Een van de belangrijkste obstakels die velen tegenkomen, is een gebrek aan bewustzijn. Ze zijn zich niet bewust van wie ze echt zijn, hoe ze denken en wat ze voelen op elk moment. Ze gaan door het leven zonder te beseffen dat ze hun eigen realiteit creëren met hun gedachten en gevoelens. Dit gebrek aan bewustzijn kan leiden tot zelfsabotage en het herhalen van oude patronen.

Je leven is een aanéénschakeling van acties. 
Maar acties worden gedreven door gedachten en gevoelens.
Je reageert immers met je gedachten op externe omstandigheden.
Voorbeeld : iemand doet iets liefs voor jou. Je gedachte is = oh maar die wilt vast iets van me terug. Wat zou ze van me willen?
En je actie die volgt is : zo een beetje mopperend reageren.

Als je dit eenvoudige voorbeeld van een afstandje zou bekijken, zou je werkelijk zien dat je gedachte reageert op je bewustzijn. Want je bewustzijn is de som van al je ervaringen/belevingen tot hiertoe.
En die gedachte - of ze nu waar is of niet - leidt tot een bepaalde actie.

Zou je de gedachte veranderen : oh wat fantastisch dat je iets voor mij doet - en dan nog zomaar, oh wat heb ik toch een leuke vriendin.
Dan zou de actie ook helemaal wijzigen.

Een ander voorbeeld kwam van één van mijn volgers die me liet weten dat ze graag haar innerlijke kind wilde helen en veel acties ondernam die haar innerlijke kind leuk zou vinden, zoals tekenen en rolschaatsen.
Maar dat alle verplichtingen en het leven toch teveel zwaarte gaf.
Dit is een heel goed voorbeeld van hoe bewustzijn ervoor zorgt dat bepaalde acties worden genomen die niet in kwantum speed naar het doel leiden.

Die acties alleen voelen dan als HARD WERKEN en brengen je wat soelaas, maar niet het grote doel.


Reden 2 = Het Gevaar van Externe Focus

Het grote gevaar is dus dat mensen hun aandacht richten op de externe wereld in plaats van hun innerlijke wereld. Ze worden volledig opgeslokt door hun omstandigheden, problemen en uitdagingen, en vergeten dat hun externe wereld een weerspiegeling is van hun interne wereld. 

En zoals we in het voorbeeld zagen, leidt dat tot niet verbonden acties, maar ook tot een gevoel van geen controle te hebben over de wereld.

Het Verlangen naar je dromen met een Kwantumsprong

Dus, wat is het verlangen dat diep van binnen leeft bij velen, en ook bij jou? Het verlangen naar een kwantumsprong, een sprong naar een realiteit die ver buiten het bereik lijkt te liggen van hun huidige identiteit. 

Je wilt een leven leiden dat vol zit met vervulling, overvloed en dromen die werkelijkheid worden.

Wat moet je dan doen?

Hier komt de Kwantumwet in beeld. De Kwantumwet leert ons dat verbeelding de sleutel is tot het veranderen van onze realiteit. Het stelt ons in staat om de identiteit van de persoon te belichamen die we willen zijn in onze gewenste realiteit. 

Hoe kan je jouw bewustzijn vergroten?

Verbeelding is de toverstaf die ons in staat stelt om onze droomwereld te creëren.
Er wordt vaak gezegd : je moet doen alsof je droom al waarheid is, of hij al in het NU bestaat.
En dan krijg ik vaak de vraag van : ja maar dat is liegen tegen mezelf. dat voelt niet goed.

Dit is hoe ik het zie - voorbeeld:

Je hebt een fitness droom om een marathon te lopen. Haha, laten we echt effe een gewoon praktisch - down to earth - droom kiezen. En stel: je hebt nu echt 0 conditie, nog nooit gesport. Het lijkt een verre droom.
Uiteraard zal je acties nemen zoals wandelen, lopen, loopschoenen kopen, goede voeding, .... alles wat volgens jou nodig is om dat te behalen.

Maar het WARE behalen van die droom is het BELICHAMEN van de persoon die een marathon loopt.
Hoe gaat deze persoon door het leven? Hoe denkt deze atleet? Hoe eet deze atleet? Hoe slaapt deze atleet? Hoe spreekt deze atleet? Hoe behandelt deze atleet zichzelf? Hoe stelt deze atleet grenzen.

Dus het gaat helemaal niet om liegen tegen jezelf of te pretenderen iets te zijn. Het gaat om je droom te belichamen. 

Hoe kan je dan weten hoe die persoon zou zijn?
Daar komt je verbeelding bij te pas.


Einstein, een hele slimme man en zeker ook een denker zei:
Logica brengt je van A tot B
maar verbeelding brengt je overal
Een Uitnodiging voor Verandering

Dus, als je jezelf hebt gevonden in een cyclus van hard werken zonder resultaat, als je merkt dat je vastzit in een realiteit die niet overeenkomt met je dromen, dan is dit jouw uitnodiging om de betovering van de Kwantumwet te omarmen. Het is tijd om bewustzijn te vergroten, illusies te doorbreken en je verbeelding te laten vliegen.

Laat de Betovering Beginnen
Als jij klaar bent voor een hele nieuwe wereld, een hele nieuwe aanpak, dan is DE MEERMIN METHODE die met een 100% garantie komt, een MUST HAVE


Ontdek hoe je ECHTE, RADICALE EN BLIJVENDE verandering kunt creëren in elk gebied van je leven 
 

Dit blog bewaren op een Pinterest Bord?

Hoover met je muis over de afbeelding tot je een rood vakje ziet met "Pinterest bewaren"!*****

LEEF EEN LEVEN IN LIJN MET JE ZIEL

xoxo Katinka

0 Comments

Leave a Comment